Welkom bij Titan Technologies

Titan Technologies uit Veurne is een jong bedrijf maar kan bogen op heel veel ervaring. Onze activiteiten spitsen zich toe op de algemene assemblage industrie met een specialisatie in de elektronica assemblage. De focus ligt in alle mogelijke toepassingen rond het reinigen en/of solderen. Als verdeler van Riebesam, REK, Rosink en Elma brengen we kwaliteit “Made in Germany” naar de Benelux. Graag bieden we u een totaaloplossing aan en gebruiken onze uitgebreide ervaring en contacten om voor u de beste oplossingen voor te stellen.

Optimalisatie

Ons toepassingslaboratorium staat ter beschikking voor het optimaliseren van elk bestaand of nieuw productieproces. Ultrasoon stencilreinigers van SmartSonic, soldeermaterialen van Shenmao en Poly Urethane materialen van Frechem vervolledigen ons productengamma. Ook zijn we bijzonder trots om het zelf ontwikkelde “Soldeer pasta test kit” voor te stellen.

Contact opnemen

We nodigen u vriendelijk uit om op onze website te snuisteren en kijken er reeds naar uit u van dienst te kunnen zijn op vlak van elektronica assemblage in Veurne.

Onze
diensten

Op onze site kan u al onze diensten bekijken.
Wenst u nog meer uitleg of heeft u vragen?
Neem dan snel contact met ons op.

Onze
producten

Benieuwd naar onze producten? Deze kan u hier bekijken. Wenst u meer uitleg te verkrijgen? Dan staan wij u graag bij met ons deskundig advies.